Meiwurkje Uitzendburo en Meiwurkje Zorg verhuizen van Heerenveen naar Joure

In bedrijf
Meiwurkje Uitzendburo en Meiwurkje Zorg verhuizen naar Joure
Meiwurkje Uitzendburo en Meiwurkje Zorg verhuizen naar Joure Eigen foto

HEERENVEEN/JOURE - Onlangs zijn Meiwurkje Uitzendburo en Meiwurkje Zorg verhuisd van Heerenveen naar Joure. De nieuwe locatie op de Transportwei 2 in Joure is nu het hoofdkantoor van de beide organisaties.

In Heerenveen en Lemmer blijven twee locaties beschikbaar waar je op afspraak met één van de dames om tafel kunt.

Deze verhuizing is tot stand gekomen na de overname van beide organisaties in september 2023. Gerda Veenstra en Ramona Kramer namen toen Meiwurkje Uitzendburo over van Rob de Jong en Anne Rottiné. Samen met collega Margreet Nieuwland staan zij voor ruim 60 jaar ervaring in de uitzendbranche. De dames hebben kennis van zaken, een groot netwerk en staan garant voor een persoonlijke benadering en professionele en duurzame bemiddeling. Meiwurkje Uitzendburo is sinds 2010 een vertrouwde partner in het samenbrengen van talent en bedrijven in de regio, door de overname en de vestiging in Joure kan deze dienstverlening verder worden uitgebreid.

Meiwurkje Zorg is door Frieda de Jong overgenomen van Rob de Jong en Anné Rottiné. Meiwurkje Zorg ondersteunt zorg- en welzijnsorganisaties op het gebied van personeel en bijbehorende administratie, waardoor de zorgondernemer meer ruimte heeft voor de zorg. De dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid, verantwoordelijkheid en maatwerk. Vooral mkb ondernemingen in de (gehandicapten)zorg en welzijn, zoals logeerhuizen, dagbestedingen, zorgboerderijen en ambulante hulpverleners kan Meiwurkje Zorg tot de klantenkring rekenen.

Samenwerking staat bij Meiwurkje Uitzendburo en Meiwurkje Zorg centraal. Gerda Veenstra: ‘Met de klant, maar ook met het personeel, want alleen samen kom je verder’. Kennismaken kan door op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 binnen te lopen op de Transportwei 2 te Joure.