Over Ons

Team Ying Media 5 jarig jubileum

Ying Media is een onafhankelijk bedrijf gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van  kwalitatieve multimediale magazines, tijdschriften en kranten. Deze worden in de markt  gezet om zo volop toegevoegde waarde te bieden aan de lezers.  Onze titels zijn gericht op de regio, sport, recreatie & toerisme die een professionele uitstraling hebben inspireren en informeren. 

Creativiteit en toegevoegde waarde leveren aan een merk, dienst of uitgave is ons dagelijks werk! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën geleid door ondernemerschap.

kantoor Ying Media

Visie

Ying Media heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot mediabedrijf dat niet meer alleen vanuit de tijdschriften denkt, maar vanuit het merk en het totale aanbod van alle producten, zowel on- als offline. Ying media bouwt rond elk merk een multimediaal aanbod waarbij de wensen van de lezers bepalend zijn voor de wijze waarop informatie wordt aangeboden. Dit doen wij door middel van print, online en events.

Klein nieuws maken wij GROOT. Achtergrondverhalen over mensen, bedrijven, instellingen, gebouwen en straten uit de dorpen, gemeenten en regio geven wij een gezicht. Wat is jouw verhaal voor onze betrokken lezers?

Maatwerk

Wil je zelf een krant, bijlage of magazine uitgeven? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

                 Ying Media B.V.                                                            Yimg Media
                 Zwarteweg 4, 8603 AA Sneek
                 T. 0515-745005
                 E. info@yingmedia.nl

 

 Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden