Open Huis Marne College en Bogerman College

Algemeen
Afbeelding

ZAKELIJK – Wanneer je de stap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs moet maken is dat best spannend en je wilt natuurlijk een goede keuze maken. Hoe doe je dat?

Het advies van het Marne College en Bogerman College aan de scholieren is: ga de school ontdekken. Geef je op voor activiteiten en bezoek het Open Huis. Stel zoveel mogelijk vragen. Dat is een mooie manier om erachter te komen wat voor jou belangrijk is.

Bij het Marne College in Bolsward zien ze leren als een avontuur en speelt iedere leerling de hoofdrol in zijn eigen reis. Ontdek jouw plek op het Marne college en geef je op voor de ‘ontdekdagen’ op 14 en 15 februari, het Open Huis op 7 maart en de ‘doe-dagen’ op 20 en 21 maart. Opgeven kan via de website marnecollege.nl

Op csg Bogerman staat ‘Je maakt ’t samen’ centraal. Bogerman moedigt leerlingen aan om samen te werken, elkaars sterke punten te benutten en van elkaar te leren. Benieuwd hoe zij dat doen? Geef je via csgbogerman.nl op voor de ‘doe-dagen’ op 14 februari in Sneek of 28 februari in Balk. Een Open Huis is er op 27 in Koudum, op 29 februari in Sneek en op 1 maart in Balk.