UNIS Flyers uitgeschakeld in beslissende duel tegen Bulldogs

Sport
Lowie Vreys in actie tegen GIJS Groningen
Lowie Vreys in actie tegen GIJS Groningen Foto: RicardoVeenMedia

Liège - UNIS Flyers is dinsdagavond uitgeschakeld door de Bulldogs. De beslissende wedstrijd van de kwart-finale in de BeNe-Leauge eindigde in 6-3.

Vandaag was de derde en beslissende wedstrijd tegen Bulldogs Liège, de laatste wedstrijd van de kwart-finale van de BeNe-Leauge. Lang ging het gelijk op. Maar het was Frank Neven die na 15 minuten gelijke stand de 1-0 op het doelpunt zette voor de Bulldogs.

In de tweede periode wist Oscar Delbrassine de Belgen verder te laten uitlopen naar 2-0. Maar enkele minuten later was het Jasper Nordemann die in alle hectiek voor het doel van Troy Passingham de puck het doel in wist te krijgen. Dat bracht de stand op 2-1. Echter was dat niet van lange duur. Bryan Kolodziejczyk wist snel de 3-1 waarna Yoren de Smet binnen een halve minuut de 4-1 noteerde.

In de laatste periode liepen de Bulldogs uit naar een 5-1 voorsprong, Bryan Kolodziejczyk wist de puck in het lege doel van Martijn Oosterwijk te schieten die was ingewisseld voor een extra speler. Henri Ruotsalainen wist met twee goals de Flyers nog terug te brengen naar een 5-3 stand. Maar het was opnieuw een leeg doel wat de kans gaf aan de Belgen om uit te lopen naar een 6-3 eindstand.