Bulldogs Liège te sterk voor incompleet UNIS Flyers

Sport
Jasper Nordemann met de puck
Jasper Nordemann met de puck Ricardo Veen

Heerenveen - UNIS Flyers Heerenveen heeft de tweede wedstrijd tegen Bulldogs Liege verloren, dinsdag is de beslissende finale van de kwart finale.

UNIS Flyers begon met een incompleet team aan de wedstrijd tegen Bulldogs Liège, Martijn Oosterwijk, Lars den Edel, Mike Collard en Frankie Pucci waren door verschillende redenen afwezig. Goalie Almer begon daarom deze wedstrijd op het goal. Halverwege de eerste periode kwamen de Bulldogs op voorsprong, door een goal van Bryan Kolodziejczyk kwamen de Belgen op voorsprong. En dit bleef zo tot het einde van de periode.

In het begin van de tweede periode wist UNIS Flyers op gelijke hoogte te komen. Derek Patrick Seguin, vervanger vanuit de Eredivisie, wist zijn eerste doelpunt in de BeNe-League te maken. Mikhail Shabanov wist in diezelfde periode een goal te maken en zo zette hij Bulldogs Liège op een voorsprong.

Hugo Reinhardt scoorde tegen het eind van de wedstrijd het derde doelpunt voor de Bulldogs. Nadat UNIS Flyers een time-out had aangevraagd werd goalie Almer de Boer van het ijs gehaald, hij werd ingewisseld voor een extra speler. Maar dit resulteerde in een Open Net situatie, waar Bryan Henry gebruik van maakte. Hij scoorde het vierde Belgische doelpunt.

Zo verloor UNIS Flyers de tweede wedstrijd in de kwart finale serie. Dinsdag is de beslissende wedstrijd in Luik.

Derek Patrick Seguin scoort zijn eerste doelpunt in de BeNe-League
Frits Doop met de puck
Lowie Vreys schiet de puck
Jasper Nordemann
Derek Patrick Seguin uitgeroepen tot Man of the Match