Lithal Petilon opent in voormalig Jouster postkantoor plek “waar we allemaal happy van worden”

Door: Douwe Bijlsma In bedrijf
Het Rainbow Hapiness Concept opent zaterdag de deuren van het oude postkantoor in Joure,
Het Rainbow Hapiness Concept opent zaterdag de deuren van het oude postkantoor in Joure, Funda / H4O makelaardij Joure

JOURE - In het voormalige postkantoor aan de Midstraat-West in Joure opent morgen, zaterdag 16 december, het Rainbow Hapiness Concept de deuren. Het concept is bedacht door de 38-jarige Lithal Petilon. De moeder van de meisjes Evi van 3 en Liv van 1,5 jaar kwam op het idee omdat ze “behoefte heeft aan me-time en een happy place voor mij en de kindjes”.

Met het Rainbow Hapiness Concept geeft ze invulling aan de wens aan “tijd voor mezelf” en daarmee ook aan andere moeders. In de huidige maatschappij is die ruimte er vaak niet of maken we de tijd niet. “We leven in een tijdperk dat we echt wel beseffen dat selfcare, mindfulness en me-time heel belangrijk is en we willen daar ook echt wel in investeren. De vraag is alleen ‘hoe en wanneer dan’?! Als de kids op de opvang zijn, zijn we aan het werk. Als we ‘vrij’ zijn, hebben we onze handen vol aan de kids.” Daarbij laat ze nadrukkelijk weten “begrijp me niet verkeerd, mijn meisjes zijn mijn allesjes.”

Met haar hapiness concept in het oude postkantoor hoopt Lithal aan die behoefte te voldoen. “Wat zou het fijn zijn om een plek te hebben waar we allemaal happy van worden, leuk samen met je kids of juist even lekker apart van elkaar. Me-time en doen waar je behoefte aan hebt zonder schuldgevoel of juist iets echt leuks doen samen met de kleintjes.”

Bij Rainbow kun men terecht voor een beautybehandeling, een workout, een foodbar, flexwerkplekken en een oppasservice in de ‘Kidsclub’.