De Brekken Lemmer viert Pinksteren en organiseert het Pinksterfestival

Cultuur en uitgaan
Afbeelding

LEMMER - “Een heel weekend lang hebben we feest en gezelligheid rond ons restaurant. Op vrijdag 17 mei beginnen we met een feestprogramma. Vanaf 19.00 uur gaan de remmen los met diverse zangers en top DJ’s Het feest duurt vrijdag tot 01.00 uur”, aldus De Brekken. 

De grootste pubquiz van Friesland
Zaterdagmiddag wordt een pubquiz georganiseerd met plek voor 75 teams, met professionele prestentatie en leuke prijzen. De pubquiz is in de feesttent en begint om 13.30 uur. Teams van twee tot zes personen, maar gezelligheid staat voorop. Tussendoor krijgen bezoekers hapjes en na afloop is er een barbecue.

Zaterdagavond treedt Rauzer op, deze band komt uit de regio en maakt er echt een feest van. Er is een gastoptreden van ‘Helene Fischer T’ en achter de draaitafel staat DJ Henri Kicken, die al diverse hits op zijn naam heeft staan. De feestavond begint om 19.00 uur. 

Zondagmiddag wordt er plaats gemaakt voor Jawis. Een graag gezien muziektrio uit de regio. De entree is gratis.

Zondagavond is het tijd voor Melrose, Melrose is al jaren een van de beste en grootste feestbands van Nederland. Deze mannen maken er een topfeest van. Naast Elton John en Bruce Springsteen komt ook Tina Turner graag langs. Echter is dit natuurlijk wel een tribute. DJ Kicken maakt de show compleet. De feestavond begint om 19.00 uur.

Maandagmiddag sluiten we af met een superbingo. Deelnemers kunnen een Middellandse zeecruise winnen en vele andere geweldige prijzen. Tussendoor is er een optreden van Iris Kroes en van cabaretier Ronald Smink. Ook is er een DJ aanwezig. Natuurlijk is de presentatie in handen van de meest hilarische presentator van Friesland.

Oudhollandse Kermis
Het hele weekend is er een leuke kermis in de oude stijl. Onder andere met een zweefmolen, schiettent en de echte ouderwetse grijpmachines.

Braderie
Zoals elk jaar is er ook nu weer een braderie, echter nu 2 dagen op eerste en tweede pinksterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Eten
Het restaurant is de hele dag open, tevens staat onze snackbar paraat voor de lekkere snelle hap. Reserveren voor het diner is wel slim om teleurstelling te voorkomen.

Kaarten/tickets
Opgeven, meedoen of mee feesten? Dit kan heel makkelijk via de website van restaurant de Brekken (www.debrekken.nl). Bij events vind je alle mogelijkheden en de complete line-up van het weekend. Het festival is in en rondom restaurant de Brekken, adres Brekkenweg 10 in Lemmer.

Afbeelding
Afbeelding