Vier de Feestdagen Samen in Theater Sneek! (video)

Cultuur en uitgaan Video
Theater Sneek
Theater Sneek Foto: Dennis Stoelwinder

SNEEK - De gezelligste maand van het jaar is aangebroken, en die vier je ook bij Theater Sneek. Laat je onderdompelen in een warm bad van muziek, theater, en onvervalste gezelligheid. 

En dat doe je natuurlijk het beste samen met vrienden, familie, collega’s, en wie je ook maar wilt. Want de Feestdagen vieren we samen. 

Bekende namen

Ontsnap even aan de dagelijkse realiteit en laat je betoveren door een scala aan voorstellingen. Van het Noord Nederlands Orkest mét Sven Figee en zijn hammond, tot bekende actrices als Olga Zuiderhoek, Victoria Koblenko, Birgit Schuurman, Renee Fokker en Anne Wil Blankers die de bühne betreden. Ook staat Claudia De Breij klaar om twee uitverkochte zalen te vullen met haar unieke geluid, terwijl het leven van Piaf wordt gevierd met een meeslepende musical.

Pure nostalgie

Maar dat is nog niet alles! Beleef pure nostalgie met de Top2000 Live en het jubileumconcert van De Kast om het jaar in stijl af te sluiten. En voor de kleintjes zijn er tijdens de kerstvakantie betoverende familievoorstellingen met onder andere Peppa Pig en Pietje Bell.

Dus, trek je warmste trui aan, verzamel mensen om je heen en kom naar het theater om samen te genieten van een onvergetelijke ervaring. Koop nu je kaarten voor een December vol warmte, muziek, en theaterplezier in Theater Sneek via www.theatersneek.nl.