Radio Spannenburg in teken van ‘Eindejaarsmarathon’

Door: Douwe Bijlsma Algemeen
Eindejaarsmarathon bij Radio Spannenburg.
Eindejaarsmarathon bij Radio Spannenburg. Foto aangeleverd

BALK - In deze laatste dagen van het jaar heeft Radio Spannenburg, de streekomroep van De Fryske Marren, een extra gevulde programmering voor alle inwoners van de regio. “Met de Eindejaarsmarathon willen we iedereen wat extra’s bieden en samen aftellen naar 2024,” zegt Ronald van der Pol van de omroep.

Tot en met de jaarwisseling staat Radio Spannenburg in het teken van de Eindejaarsmarathon. Programmamakers pakken flink uit met veel aandacht voor de lokale activiteiten rondom Kerstmis en oud en nieuw.
De dagen tot de jaarwisseling zijn er veel gezellige en extra programma’s. De volledige programmering van de ‘Eindejaarsmarathon’ staat op www.radiospannenburg.nl

Op nieuwjaarsdag eindigt de marathonuitzending en blikt Radio Spannenburg vooruit op 2024 in Afslag Nieuwjaar, Goedemorgen 2024 en de Nieuwjaarparty. Deze programma’s zijn te horen vanaf 08:00 uur.

Radio Spannenburg is in heel Zuidwest-Friesland te ontvangen op 96.4 FM en in de regio Joure, Heerenveen en het Tsjûkemar-gebied op 106.7 FM. Daarnaast is Radio Spannenburg ook te beluisteren via de livestream op www.radiospannenburg.nl, alle grote kabelmaatschappijen, smartspeakers en de app TuneIn.

Streekomroep zoekt nieuwsgierige inwoners
Radio Spannenburg en de Eindejaarsmarathon wordt volledig gerund door vrijwilligers uit de regio. Heb jij ook liefde voor De Fryske Marren en lijkt het je leuk om in 2024 door te breken in de mediawereld? Dat kan! Als medewerker van Radio Spannenburg kom je op plekken waar anderen nooit komen en je kunt helpen op de momenten waarop het jou uitkomt.Er is plek voor fotografen, mensen die op pad gaan naar evenementen en de omroep zoekt nieuwsgierige mensen die de redactie willen versterken. Stuur ons een e-mail op info@radiospannenburg.nl en kom erbij!