Video Jutta Leerdam en Jake Paul in Joure al meer dan 270.000 keer bekeken

Algemeen
Jake Paul en Jutta Leerdam werden door onder andere Willem Schotanusgespot in Joure
Jake Paul en Jutta Leerdam werden door onder andere Willem Schotanusgespot in Joure

JOURE - Het liefdeskoppel Jutta Leerdam en Jake Paul werden zaterdagavond voor het eerst samen in Nederland gespot. Vier vrienden legden het duo, dat al weken in de publiciteit is, vast in Joure. De video is inmiddels meer dan 270.000 keer bekeken.

Het Nederlands Amerikaanse liefdeskoppel werd gespot op het parkeerterrein bij de McDonalds. De vier, Pieter van Keimpema, Maurice de Jong, Thijs Keulen en Willem Schotanus, gingen zaterdagavond een hapje eten bij het fastfoodrestaurant. ,,Toen we naar binnen liepen hoorden we dat Jutta en Jake tien minuten daarvoor door de McDrive waren geweest. We dachten die zullen al wel weg zijn, maar gingen toch even kijken’’, vertelt Schotanus. Tot hun verrassing en enthousiasme wisten ze Leerdam en Paul toch nog in hun Porsche te spotten en op video vast te leggen. ,,We zijn snel voor de auto gesprongen.’’ De schaatsster zat lachend achter het stuur.

Tekst gaat verder onder de video
[youtube url=’https://www.youtube.com/embed/Tv80e0FucCA’]

270.000+ views
Het filmpje poste Willem Schotanus op TikTok (https://www.tiktok.com/@willem.es_) en dat bleef niet onopgemerkt. Het bezoek aan de Mc in Joure werd door verschillende landelijke media opgepikt. Ook bij veel TikTokkers viel de video op, met als gevolg meer dan 270.000 views. Ook het aantal likes op de pagina van Willem is de lucht in geschoten naar 13.500. ,, Ik vind het leuk dat de TikTok zoveel views heeft maar ik vind het niet heel belangrijk.’’

Pizza bij de super
Wereldkampioene schaatsen Jutta Leerdam is sinds kort samen met de populaire Amerikaanse Youtuber en bokser Jake Paul. Na weken van geruchten bevestigde het stel onlangs hun relatie. Samen werden ze ook al gezien in Heerenveen, de woonplaats van Leerdam. Daar bezocht het duo onder het toezicht oog van beveiligers de Jumbo supermarkt om er een pizza te scoren. Aangezien de beide volop online actief zijn, Paul heeft bijvoorbeeld op Instagram 22,9 miljoen volgers en Leerdam ‘slechts’ 4,2 miljoen, schuwen ze de publiciteit niet.


Klik voor het bezoek aan de Jumbo in Heerenveen op de link www.dumpert.nl/item/100060196_f8a977ea