Klaske en Benthe bundelen hun krachten voor Stichting Energy4All

Algemeen
Afbeelding

HEERENVEEN/OUDEHASKE - Klaske en Benthe bundelen hun krachten voor Stichting Energy4All

Deze stichting organiseert op 17 september 2022 de 3e editie van de MITO Estafette, een verbindingstocht met routes door Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (Mito, mitochondriële ziekte) en ook families die een kind hebben verloren een hart onder de riem te steken, elkaar positieve energie geven en te verbinden. Maar ook om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar een medicijn tegen deze slopende ziekte.

Stichting Energy4All steunt sinds 2006 structureel het onderzoek van professor dr. Jan Smeitink binnen het Radboudumc naar een medicijn. Het onderzoek is al in een vergevorderd stadium, maar de strijd is nog niet gewonnen. Energy4All voert actie en Benthe en Klaske dragen hun steentjes bij tijdens de Mito Estafette 2022. Dat doen ze door het MITO Hart stokje op zaterdag 17 september over te dragen aan MITO Hart punt Wietske in Sint Nicolaasga om elkaar als lotgenoten te verbinden. voor dat ze t stokje overdragen aan Wietske. Jaldert uit Heerenveen komt het stokje bij Klaske en Benthe in Oudehaske brengen

Willen er nog meer mensen mee helpen, om ook de krachten te bundelen? Je kan je opgeven bij Klaske of Benthe. Je kan ook helpen door op de onderstaande link te klikken.

MITO Hart Punt Benthe en Klaske (energy4all.nl)