Nog vijf dagen: Marissa Visser uit Langweer op verkiesbare positie boerinnen verjaardagskalender

Foto Boerinnnenkalender / Monique Hefti-Sutman

LANGWEER - De bedoeling was een dampende feesttent met zoveel mogelijk kalendermodellen van alle edities, maar door de aanhoudende maatregelen moest er geïmproviseerd worden. Daarom heeft het team achter De Boerinnen Kalender een online verkiezing in het leven geroepen om het jubileum van 10 edities tot zover te vieren.

Marissa roept op
Ook Marissa Visser staat op een een verkiesbare positie. De inwoonster van Langweer sierde in 2019 de cover van de populaire kalender. Tot en met 17 april kan op haar en haar collega's worden gestemd via www.10jaar.boerinnenkalender.nl Via social media roept Marissa op om op haar te stemmen. ,,De laatste week is aangebroken dat jullie op mij kunnen stemmen! Wil jij mij terug zijn op een tijdloze verjaardagskalender? Breng dan nu nog snel je stem uit.''

Sexy plattelandsvrouwen
De veelbesproken kalender met daarop sexy poserende plattelandsvrouwen werd in 2011 voor het eerst uitgegeven. Sindsdien krijgen de makers ieder jaar ruim honderden aanmeldingen binnen. Ook voor de 2022-editie loopt de teller alweer flink op en worden in april de nodige voorbereidingen getroffen. De kalendermakers trachten ieder jaar op positieve wijze aandacht te vragen voor de agrarische sector die het naar hun zeggen op veel vlakken zwaar te verduren heeft.

De jubileumkalender zal dan vanaf eind mei verkrijgbaar zijn.