Antonius organiseert de Antonius DigiMarkt

Door: Henk van der Veer Gezond en fit
Antonius Digimarkt Sneek
Antonius Digimarkt Sneek Aangeleverd

SNEEK-Tijdens de Antonius DigiMarkt wordt u geïnformeerd over alle (toekomstige) digitale toepassingen en mogelijkheden binnen Antonius. Zo zijn er diverse kraampjes met leveranciers aanwezig op de markt om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Digitale zorg geeft patiënten en cliënten namelijk meer regie over hun eigen gezondheid. Bij Antonius worden verschillende apps gebruikt ter ondersteuning van de zorg in het ziekenhuis en de thuiszorg. Denk hierbij aan appen met uw dokter, altijd op tijd medicatie innemen met behulp van de medicijndispenser of uw bloeddruk en hartslag meten en vanuit uw woonkamer. Kom volgende week dinsdag langs en ontdek welke mogelijkheden Antonius biedt om zelf de regie te houden in de zorg.

Daarnaast helpen de medewerkers van Antonius u in het vernieuwde DigiPunt (in de centrale hal van het ziekenhuis in Sneek) graag op weg met een antwoord op al uw digitale vragen, zoals ‘Hoe maak ik een afspraak op het online patiëntenportaal’, ‘Wat staat er in mijn Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)’.

Wanneer? Dinsdag 21 november 2023

Hoe laat? 10:00 uur tot 16:00 uur
Waar? Ziekenhuis van Antonius aan de Bolswarderbaan 1 in Sneek