HarTeluk Hotel Restaurant Joure

HarTeluk Joure
HarTeluk Joure Harteluk Joure

De naam Hajé is verleden tijd: het bedrijf gaat verder onder de naam HarTeluk. Nu de grote verbouwing bijna klaar is, wordt een ieder van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het splinternieuwe HarTeluk Hotel in Joure. Op vrijdag 12 april is de Grand Opening waar iedereen van 15.00 tot 18.00 uur HarTeluk welkom is. Om 15:00 uur is de officiële opening.

Kom langs op deze heugelijke dag en ontdek de mogelijkheden in het hotel, in één van de zalen, het restaurant of op het terras. Geniet onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Voor degene die niet kan wachten tot 12 april, is er op eerste en tweede paasdag een heerlijke paasbrunch. Deze is te reserveren via joure@harteluk.nl of telefonisch via 085-2382223. Graag tot snel!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HEGO Buiten breidt het assortiment aanzienlijk uit met de introductie van bunkers vol losgestort grind en split, halfverharding, Franse boomschors, en meer. Deze uitbreiding komt na het nieuws dat Attema Sneek de dienstverlening op de locatie in Sneek staakt. Na constructief overleg met Attema is besloten om de verkoop van deze producten voort te zetten op eigen terrein in Hommerts.

Dit initiatief maakt het mogelijk om het klantenbestand te blijven voorzien van de vertrouwde producten tegen competitieve prijzen. Het assortiment bevat een breed scala aan grind en split, maar ook zand, tuingrond, en een diversiteit aan boomschors en houtsnippers. Deze producten zijn ruimschoots beschikbaar in bunkers en zullen vanaf eind deze maand te koop zijn.

De inzet is gericht op het garanderen van de goede kwaliteit en klantenservice. Er wordt uitgekeken naar de voortzetting van de verkoop van deze natuurlijke producten voor buitenruimtes, die steeds vaker en meer worden toegepast. Ook in klimaat adaptieve omgevingen en duurzame projecten.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boot Holland trapt het watersportseizoen af met duizenden enthousiaste watersportliefhebbers

Van 6 tot en met 10 maart stond het WTC Expo in Leeuwarden in het teken van de watersport tijdens Boot Holland 2024. Duizenden watersportliefhebbers kwamen naar Leeuwarden om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. Het evenement, dat diende als de officieuze aftrap van het watersportseizoen, trok minder bezoekers dan de voorgaande editie, maar laat een positieve indruk achter.

Boot Holland onderscheidde zich als dé plek waar vaartuigen, schepen en geavanceerde watersportuitrusting centraal stond in een sfeervol decor. Het aanbod op de beurs was zeer divers met een groot aantal gerenommeerde merken zodat bezoekers zich goed konden oriënteren op hun aankoop in een gemoedelijke en gezellige beursomgeving.

Naast een grote diversiteit in het aanbod van vaartuigen en schepen was er op de beurs aandacht voor duurzaamheid en vele relevante presentaties en lezingen. Op het gebied van duurzaamheid was er speciale aandacht voor elektrisch aangedreven boten en informatiesessies over het ombouwen van brandstofmotoren naar elektrische of hybride motoren. De lezingen en presentaties werden gehouden in een speciaal ingerichte ruimte ‘t Palaver. De presentaties richtten zich onder andere op praktische informatie over pechhulp op het water tot advies over het (ver)kopen van een vaartuig of bescherming van het onderwaterschip.

Met de 33e editie van Boot Holland achter de rug start de organisatie direct weer met het organiseren van de volgende editie en blijft zich focussen op de gerichte beursbezoeker. Deze is gepland van 5 tot en met 9 maart 2025. De eerste deelnemers hebben al enthousiast aangegeven hun aanwezigheid te bevestigen. Boot Holland blijft een dynamische indoor ontmoetingsplaats die het startschot geeft voor het watersportseizoen en de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche onthult.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPEN DAG 

bij alle basisscholen van CBO Meilân

Met dertien christelijke basisscholen en twee samenlevingsscholen in de regio, is er altijd een school bij u in de buurt. 

Bij CBO Meilân staat het kind centraal. De organisatie biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met onder andere moderne leermiddelen en een uniek extra aanbod, worden kinderen gestimuleerd om zelfstandig te leren en hun eigen talenten te ontdekken en ontplooien. 

Elke school binnen CBO Meilân heeft zijn eigen unieke karakter en identiteit. Nieuwsgierig? Kom kennismaken op woensdag 20 maart tussen 09.00 en 12.00 uur.

________________________________________________________________________________________

Beleef jouw gezelligste uitje van het jaar!

Van 22 t/m 24 maart staat Vrouw! weer voor je op het programma: Het gezelligste feestje voor jou en je vriendinnen, moeder, zus of dochter. Shop erop los, ontdek de nieuwste trends, geniet van de leukste shows en laat je creativiteit de vrije loop bij de vele workshops. Verwen jezelf met heerlijke hapjes en drankjes op de horecaterrassen, terwijl je geniet van swingende live muziek.

ONTDEK dit jaar op Vrouw!


Maak je vriendinnen, collega’s en familie enthousiast en beleef een fantastische dag op Vrouw!

Hego
WTC Boot
CBO Meilan