Themadag met energie-experts

In bedrijf
Zonnepanelen
Zonnepanelen Foto: Pixabay

JOURE - In samenwerking met een aantal energiespecialisten organiseert de Zonnestroom Producenten Vereniging op 25 november aanstaande de themadag ‘kennisdelen’ over duurzame energie.

Welkom zijn met name particulieren die hun woning willen verduurzamen. Er zijn verschillende sprekers. Ir. Jan Tessel vertelt over warmtepompen en energiebesparing. Ir. Doeko Hekstra komt aan het woord over het gebruik van thuisbatterijen. Dennis van der Meij geeft een heldere masterclass over de energietransitie. En alles over energieprijzen, omvormers en thuisaccu’s in nieuwe - en bestaande installaties.

De themadag biedt een onafhankelijk perspectief. Er is geen sprake van merk- of productadvies. Mensen krijgen hulp bij hun zoektocht naar duurzame-energie oplossingen: kennisdelen en inzicht geven om toekomstbestendige keuzes te kunnen maken. De themadag wordt gehouden in Partycentrum ’t Haske aan de Vegelinsweg 20 in Joure, van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.zonnestroomproducenten.org/z-agenda.php