Bogerman Bigband in De Klink in Koudum

Door: Henk van der Veer Cultuur en uitgaan
Bogerman Bigband
Bogerman Bigband Wouter van der Meulen

KOUDUM- Jazzy Koudum Wintereditie 2023 – 2024 start op 18 november met de Bogerman Bigband. Het optreden vindt plaats in MFC De Klink in Koudum en begint om 19:30. 

Na een succesvolle Wintereditie 2023 – 2024 organiseert Jazzy Koudum ook deze winter weer drie swingende concerten. In november bezoeken de ‘youngsters’ van de Bogerman Bigband Koudum. Onder de bezielende leiding van Sjoerd Hiemstra zullen zij hun energieke en swingende muziek brengen. De zaal van De Klink zal ingericht worden als een jazz-club, waarbij ook een deel dansvloer open zal blijven. 

Centrum Traditionele Jazz Harlingen

Het concert wordt georganiseerd onder de vlag van Centrum Traditionele Jazz Harlingen. CTJH organiseert van oktober tot en met april iedere tweede zondag van de maand een concert met traditionele jazz in het Heerenlogement in Harlingen. 

Kaarten zijn te koop voor € 12.50. Voor vrienden van CTJH is de prijs € 10,00. Scholieren en studenten betalen € 7,50. Kaarten zijn ook vooraf te koop via de site van Jazzy Koudum: jazzykoudum.nl

De volgende concerten van Jazzy Koudum zijn op 27 januari 2024 met Bigband Cue en op 17 maart met The Roaring Twenties Experience.