Medewerker Frontoffice

Algemeen
Jobz-on vacature
Jobz-on vacature Jobz-on

Ben jij graag het gezicht van onze winkel en daarnaast gastvrouw voor cliënten? Solliciteer dan als medewerker frontoffice bij Rameau in Sneek en wordt verantwoordelijk voor de ontvangst van klanten en cliënten, het agendabeheer van therapeuten, behandelaars en technici en de verwerking van dossieradministratie.
solliciteer direct!

Wat bieden wij?

Contract:Vast dienstverband mogelijk
Uren:32 tot 40 uur per week
Salaris:2050,- tot 2500,-
Werkomgeving:Innovatief en gespecialiseerd bedrijf binnen de voetzorg

Wat ga je doen?

Als medewerker frontoffice werk je van 9:00 tot 17:30 bij Rameau Voetzorg & Schoenmode die “totale voetzorg onder één dak” aanbied. Dagelijks ontvangen wij een groeiend aantal cliënten die naar Rameau komen voor het laten aanmeten en vervaardigen van orthopedische schoenen.

Als medewerker frontoffice beheer jij onze welkomstbalie en ben je het gezicht van onze winkel en praktijk. Jij zorgt als gastvrouw voor de ontvangst van de cliënten en beheert de agenda van therapeuten, behandelaars en technici. Daarnaast beheer jij de betalingen, houd jij de winkel netjes, ben jij verantwoordelijk voor binnenkomend mailverkeer en verwerk je de administratie en dossiers.

Wie zoeken wij?

Voor de functie van medewerker frontoffice zoeken wij een vlotte en enthousiaste collega die het fijn vind om contact te hebben met klanten en cliënten, die goed kan schakelen, die goed kan plannen en organiseren en die administratief is onderlegd. Daarnaast;

Kun je werken met outlook en MS office;Beheers je de Friese taal.Heb je interesse? Solliciteer dan direct via onderstaande knop! 

solliciteer direct!