Voetballen om kampioensschaal bij Douwe Boomsma Toernooi

Foto bottomlayercz0 / Pixabay

LEMMER - Op zaterdag 18 juni 2022 strijden op sportpark de Rien van CVVO in Lemmer 16 JO12 en JO13 - teams om de wisselbeker en de kampioensschaal tijdens het Douwe Boomsma Toernooi. Voor de 47e editie heeft de organisatie maar liefst zes JO12 - teams van Betaald Voetbal Organisaties weten te strikken en dit zijn: SC Heerenveen, SC Cambuur, FC Groningen, Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en FC Emmen.

Daarnaast strijden ook tien landelijke amateurverenigingen om de prijzen. Dit zijn: Zeeburgia (Amsterdam), Quick '20 (Oldenzaal), Blauw Wit '34 (Leeuwarden), Wilhelmus (Den Haag), FC Abcoude (Abcoude), Quick Boys (Katwijk), DHC (Delft), Koninklijke HFC (Haarlem), thuisvereniging CVVO (Lemmer) en de winnaar van de laatste drie edities Fortuna Wormerveer (Wormerveer).

Het toernooi begint op zaterdag 18 juni met een centrale opening om 9.30 uur, de eerste wedstrijden vinden plaats om 10.00 uur. Entree is de gehele dag gratis. Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.douweboomsmatoernooi.nl