SwimFun vanaf donderdag weer open

Foto SwimFun

JOURE - Subtropisch zwemparadijs SwimFun mag donderdag de deuren weer openen. Naar aanleiding van het Protocol Verantwoord Zwemmen gaat het zwembad terug naar de maatregelen die van kracht waren voor 4 november

Daarmee kunnen de lessen vanaf donderdag weer beginnen. Voor iedereen blijft het voor nu nog wel verplicht om vooraf te reserveren en voor het zwemmen aan te melden bij de receptie. De tijden voor de lessen staan in het online reserveringssysteem en wijken mogelijk af van de tijden op de website. Er zijn ook extra momenten banen zwemmen toegevoegd.

Recreatief zwemmen
Voor het recreatieve zwemmen mag het zwembad vanaf aanstaande donderdag weer open voor een beperkt aantal van maximaal 30 bezoekers tegelijk. Tijdens het zwemmen gelden vaste tijdsblokken van 2,5 uur. Vooraf reserveren en online betalen is hiervoor verplicht. Recreatief zwemmen blijft vooralsnog niet toegankelijk voor bezoekers die gebruik willen maken van een kindpas, vrijkaart of een ticket aangeschaft via een externe partij. Zodra SwimFun meer bezoekers toe mogen laten dan zal dit worden aangepast.

Ook meldt het zwembad nog dat de douches gesloten blijven. De kleedruimtes kunnen wel worden gebruikt.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden