RKVV Bakhuizen viert eeuwfeest

BAKHUIZEN - RKVV Bakhuizen viert deze dagen het 100 jarige bestaan. Het eeuwfeest van de voetbalclub werd donderdag afgetrapt door wethouder Luciënne Boelsma, voorafgegaan door een optocht met Euphonia.

,,Wat wie it fan 'e middei prachtich by de iepening fan it jubileumfeest fan de 100-jierige fuotbalferiening RKVV Bakhuizen. Mei help fan de JO7 ha wy it feest iepene troch it papier om in goaltsje kapot te sjitten'', laat Boelsma weten.

Na het officiële startsein was het tijd voor onder andere een spelletjesmiddag. Vandaag wordt het jubileumfeest voortgezet met programma-onderdelen als een mixtoernooi en een receptie voor genodigden.

Zaterdag zijn er diverse voetbalactiviteiten, zoals voor de 35+, prijsschieten en walking football. De afsluiting is met een bonte sportavond. In MFC de Gearte is deze dagen ook een expositie over de historie van de Bakhuister voetbalclub te zien.

Lees een uitgebreid verhaal over het eeuwfeest van RKVV Bakhuizen via de link, pagina 26 en 27. https://issuu.com/yingmedia/docs/gfm2305_mei2023_issuu