Nieuw kunstgrasveld en een crowdfundactie SC Joure

Foto De Fryske Marren

JOURE - Het kunstgrasveld van SC Joure wordt vervangen. De mat is 10 jaar oud en versleten. De werkzaamheden zijn maandag begonnen en duren tot ongeveer eind juni. Tot die tijd kan er geen gebruik worden gemaakt van het kunstgrasveld.

Crowdfunding
SC Joure heeft er voor gekozen om de helft van de contributie terug te betalen over de maanden april tot en met juni. De vereniging doet dit omdat de leden dit seizoen niet of niet volledig kunnen sporten. Fokke Terpstra: ,,De club heeft veel signalen ontvangen van leden om het volledige tarief te blijven betalen. Dat is voor ons een heel mooi gebaar."

SC Joure is daarom een crowdfundingsactie gestart. Via crowdfunding.scjoure.nl kunnen mensen een vrijblijvende gift doen. De opbrengst van de actie gaat volledig naar investeringen in faciliteiten voor alle leden, zoals de verlichting rond de velden.

De club staat er financieel goed voor, maar met de crowdfunding kunnen de lagere contributie-inkomsten en het ontbreken van kantineopbrengsten deels worden gecompenseerd.Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden