Jubileumfeest VV Balk vandaag en morgen op De Wilgen

BALK - VV Balk werd in 1946 opgericht en bestond daarmee in 2021 75 jaar. Er werd daarom toen een jubileumgids uitgebracht. Daarin staat de historie van de club en met name de laatste 25 jaar beschreven. Bijzonder is volgens de jubileumcommissie dat er interviews in staan met vijftien nog levende trainers. Ook werden er een speciaal jubileumshirt en bieropener sleutelhanger gemaakt.

Aangezien een feest vorig jaar niet mogelijk was, wordt daar vandaag en morgen alsnog invulling aan gegeven. Vanavond begint om 19.30 uur de openingswedstrijd op Sportpark De Wilgen. Er wordt gespeeld tussen Oud-Balk en Oud-Balk onder leiding van oud-trainers van Balk 1. Na het treffen is en feest in de kantine met Rintje Kas.

Zaterdag
Zaterdag begint krijgt het jubileumfeest vanaf 10.00 uur een vervolg met activiteiten voor de jeugd met onder andere springkussens en een ijscokar. Om 16.00 uur is er een matinee met de Balkster troubadour Marco Kramer en aansluitend wederom feest in de kantine met een DJ.

Nacompetitie
Tussen de jubileum activiteiten door wordt er zaterdag ook nog nacompetitie gespeeld op De Wilgen. Om 14.30 uur begint heren 1, om 14.45 uur heren 2 en om 16.45 uur vrouwen 1.