Jong en oud kunnen kennismaken met CSC Joure tijdens Nieuwjaars Open Dag

CSC Joure houdt op woensdag 18 januari Nieuwjaars Open Dag Eigen foto

JOURE - CSC Joure waar leden en bestuur trots op zijn. Die trots willen ze graag delen met anderen. Om dat te doen ,,hebben we iets leuks bedacht in samenwerking met een groep studenten Sportkunde van de Hanze Hogeschool.'' Op woensdag 18 januari wordt een Nieuwjaars Open Dag gehouden.

Van 15:45 tot circa 21:00 uur komen bijna alle sporten van CSC Joure in sporthal De Stuit, de thuishaven van de club, voorbij. Het programma is gevuld met kijk- en meedoelessen op het gebied van ander andere gymnastiek, turnen en freerunning. ,,Ook zijn er een aantal side acts, zoals hoogspringen, verspringen en kleine wedstrijdjes.'' De Nieuwjaars Open Dag is bedoeld voor jong en oud, bestaande én potentiële nieuwe leden, maar ook voor familie en vrienden die gewoon willen kijken.

Speciaal voor ouders en/of grootouders
Heb je vroeger misschien wel geturnd, gegymd of gevolleybald en heb je zin om weer eens rustig (op je eigen niveau) te beginnen en kijken wat je nog kan? Of heb je het stiekem altijd willen doen, maar nog nooit geprobeerd? Dat kan allemaal! Ook ouders of grootouders kunnen zich inschrijven voor verschillende onderdelen op de open dag. Voor volwassenen is er Strong & Fit, Forever Young, Seniorengym of Volleybal.

Meer info en een aanmeldformulier voor de meedoelessen is te vinden op www.csc-joure.nl/index.php/nieuwjaars-open-dag-woensdag-18-januari-2023/