Hidde en pake Jan krijgen eerste jubileumgids jarige DWP

Foto DWP

SINTJOHANNESGA - Voetbalvereniging De Wite Peal (DWP) heeft het eerste exemplaar van de jubileumgids voor het 75-jarig bestaan van de club uitgereikt. Voorzitter Jan Boender gaf de zestig pagina's tellende gids aan Hidde en pake Jan Venema, het jongste (6) en het oudste (61) spelende lid.

In een verhoogde oplage van 2.000 naar 2.500 exemplaren is de Jubileumgids DWP 75 jaar klaar. De Jubileumgids DWP 75 jaar is gedrukt in een oplage van 2.500 exemplaren en wordt in en rond Sintjohannesga huis-aan-huis bezorgd. ,,Leden, sponsoren, donateurs die elders wonen krijgen hem uiteraard ook bezorgd'', zo laat het bestuur weten. Bestellen kan ook via www.vvdwp.nl waarna de gids wordt toegezonden.

Twee dagen feest
Op 19 juni 2022 bestaat DWP precies 75 jaar, daarom organiseert men op zaterdag 4 juni een reünie voor leden, vrijwilligers, oud-leden, sponsors en belangstellenden. De reünie met aansluitend buffet vindt plaats in de feesttent op sportcomplex De Grie en begint rond 13:00 uur. Die dag zullen ook de DWP Highland games onder leiding van sterke man Wout Zijlstra worden gehouden. De dag wordt afgesloten met een feestavond waaraan orkest Butterfly mee zal werken.

Voorafgaand, op vrijdag 3 juni, wordt er 's avonds vanaf zeven uur een mix voetbaltoernooi gespeeld. Rond negen uur gaat de Goud van Oud drive in show met DJ Sieds Wijnalda van radio Seabreeze van start.