Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen viert 25-jarig jubileum

OUDEHASKE - Vrijdag was het 25 jaar geleden dat Haico Bouma een eigen winkel begon. Dat ging ondanks de coronamaatregelen niet helemaal ongemerkt voorbij. Een prachtige taart en de nodige felicitaties onderstreepten het heugelijke feit.

Bouma is gespecialiseerd in schaatsen, skeelers en sportieve fietsen zoal MTB en racefietsen. In 1995 begon zijn avontuur als ondernemer met de vraag van een kennis in Wolvega die in de fietsenverkoop zat. Die zocht iemand om het winkelpand mee te delen. In die tijd schaatste en skeelerde Haico Bouma zelf nog op topniveau, het leek hem leuk om de kennis en ervaring daarvan te delen met anderen. En zo kwam het balletje aan het rollen.

Omdat er in Wolvega geen mogelijkheid tot uitbreiden was, keek Bouma om zich heen. Hij kwam uit bij het huidige winkelpand aan Hasker Utgongen in Oudehaske. Dat betrok het deskundige team in 2008. Een uitgelezen kans om de verkoop van skeelers en schaatsen te combineren met het aan de man brengen van van MTB en racefietsen.

Het grote voordeel voor de klanten is dat niet alleen Bouma sportief is maar dat ook zijn medewerkers op het vlak van sport de nodige ervaring hebben opgedaan. Daarmee kunnen ze in Oudehaske zowel de prof als de amateur goed helpen met de aankoop van het juiste materiaal en met het onderhoud daarvan in eigen werkplaats.Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden