FOTO'S / De kindersportweek is nu al een groot succes

DFM - Sportbedrijf De Fryske Marren organiseert deze week de kindersportweek. In de gehele gemeente zijn clinics voor de kinderen. De clinics worden gegeven door de sportclubs zelf. ,,Tot nu toe zijn alle reacties enorm positief'', zo laat de organisatie weten.

Afgelopen maandag is de kindersportweek begonnen met allemaal verschillende sporten. Kinderen van verschillende leeftijden kunnen met elkaar verschillende sporten proberen. Deze week sporten er zo’n 600 kinderen bij 22 verschillende sportclubs. Van zeilen tot aan korfbal, alles is mogelijk.

Vandaag en vrijdag staan er ook nog verschillende sporten, waaronder hockey, op het programma. De kindersportweek is gericht op kinderen tot en met 12 jaar.

Summergames
Op 7 en 8 augustus organiseert Sportbedrijf De Fryske Marren de Summergames. De Summergames is gericht op kinderen en tieners van alle leeftijden. Hier staat lasergamen, bubbelvoetbal en beachvolleybal op het programma. Meer informatie is te vinden op de website van het Sportbedrijf www.sportbedrijfdfm.nl/summergames/