Door storm verwoeste overkapping VV Oudehaske vervangen

Nieuwe overkapping voor VV Oudehaske Eigen foto

OUDEHASKE - De voorjaarsstorm van 2022 heeft bij VV Oudehaske destijds flink huisgehouden. De overkapping bij het clubgebouw werd compleet weggevaagd. Ook de entree, de zonnepanelen en verschillende boeidelen raakten flink beschadigd. Door vrijwilligers is er de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe overkapping aan de kantine.

,,De overkapping is bijna 11,5 meter lang en 5 meter breed en geplaatst op dezelfde locatie als de oude overkapping. Hieronder staan verschillende picknicktafels, waardoor het mogelijk is om ook bij slechter weer overdekt buiten te zitten en de wedstrijden te bekijken. Bij mooi weer kan een ieder lekker in de schaduw zitten indien gewenst'', zo laat de voetbalclub weten.

Alcohol toegestaan
Doordat het terras onder de overkapping onderdeel is geworden van het buitenterras, mag er tijdens de wedstrijden ook alcohol worden gedronken. ,,Let hierbij op dat glaswerk op het buiten terras niet is toegestaan. Hiervoor bieden de plastic bekers een prima oplossing.''

Accommodatie
,,Als voetbalclub mogen we natuurlijk hartstikke trots en blij zijn met een dergelijke overkapping. Helemaal bij mindere weersomstandigheden zie je dat toeschouwers eerder geneigd zijn plaats te nemen in de kantine in plaats van in de regen de wedstrijden te bekijken. Daarvoor biedt deze overkapping dus een goede oplossing. Daarnaast zijn we sponsoren en vrijwilligers erg dankbaar dat zij hun tijd in ons sportpark willen steken” aldus André Schoonhoven, bestuurslid accommodatie.