Digitaal scorebord VV Oudehaske ,,Eén van de mooisten van de gemeente''

Eigen foto

OUDEHASKE - VV Oudehaske is sinds kort eigenaar van een digitaal scorebord. Daarmee is de voetbalclub klaar voor de wedstrijden waarvan ze van harte hopen dat die binnenkort weer gespeeld kunnen worden.

Aan de realisatie is de afgelopen periode gewerkt door een werkgroep, bestaande uit vrijwilligers en sponsoren. De groep kwam in het seizoen ’19 - ’20 is voor het eerst bij elkaar om te brainstormen over het digitale scorebord. Na diverse overleggen is men gestart met het uitwerken van verschillende ontwerpen voor het scorebord. Uiteindelijk is het een ontwerp geworden waarin de voetballer uit het clublogo is gebruikt.

Gezamenlijke financiering
Belangrijk punt voor het tot stand komen van het bord was de financiering. Diverse bedrijven gaven na een korte zoektocht te kennen dat ze graag wilden bijdragen. Ook de vrijwilligers van de vrijdag- en maandagploeg betaalden mee. Zij doneerden hun vrijwilligersbijdrage van de afgelopen jaren voor het project. ,,Zonder deze bijdrage hadden we de begroting niet sluitend kunnen krijgen'', aldus voorzitter Jelle Wassenaar.

Daarnaast was ook de steun uit de pot van de ’Vrienden van Oudehaske‘ zeer welkom. Door het bestuur werd besloten om een deel van hun bijdragen beschikbaar te stellen voor realisatie van het digitale scorebord.

Trots
Wassenaar: “We zijn natuurlijk erg blij met deze bijdragen door onze leden zelf. Als bestuur wilden we graag ook wat terug doen richting de 'Vrienden van Oudehaske'. Op deze manier is het scorebord eigenlijk een beetje van iedereen. Met dit digitale scorebord durf ik wel te zeggen dat wij één van de mooiste scoreborden hebben van de gemeente, en misschien wel de gehele provincie.”

De trotse voorzitter vervolgt: ,,Naast de financiering, hebben wij dankzij het harde werken van verschillende vrijwilligers en sponsoren dit prachtige resultaat behaald. Met dit digitale scorebord zijn we in ieder geval klaar voor de wedstrijden. Hopelijk kunnen we snel weer los”.