Corona-aanbod TV Joure: introductieles zaterdag 31 oktober

Foto Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma

JOURE - TennisVerening Joure komt met speciaal ‘Corona-aanbod’ voor inwoners van Joure e.o. Teamsporten zijn op dit moment niet toegestaan, maar tennis en padel spelen blijft mogelijk.

TV Joure wil alle inwoners van Joure e.o. de mogelijkheid bieden om toch te kunnen blijven sporten. ,,Sporten en bewegen is en blijft ontzettend belangrijk. Om dus toch in actie te kunnen blijven willen wij iedereen die wil sporten en bewegen van harte uitnodigen. Ze kunnen bij onze vereniging een balletje slaan op de tennis- en padelbaan. Tennissen  en padellen mag nog steeds, ook het dubbelen is toegestaan.''
 
Om kennis te maken met de vereniging en met de sporten tennis en padel wordt er op zaterdag 31 oktober op een tweetal tijdstippen introductielessen. Dit is mogelijk van 13:00 tot 14:30 en van 15:00 tot 16:30 op zaterdag 31 oktober. ,,Mocht je na deze introductielessen enthousiast geworden zijn dan kun je vrijblijvend de hele maand november komen tennissen en padellen en in overleg met onze trainers een afspraak inplannen voor een speciale kennismakingsles.

Wij vinden het leuk om mensen te laten kennismaken met deze sporten, maar het allerbelangrijkste vinden we dat alle sporters bezig kunnen blijven tijdens de periode dat veel sporten niet meer toegestaan zijn'', aldus TV Joure. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Voor binnenkomst op het tennispark, moeten deelnemers zich eerst registreren door het scnannen van de OR code op het hek. De coronamaatregelen gelden ook op het tenniscomplex.

Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden