Andries Noppert: ,,Geen idee of ik eerste, tweede of derde doelman ben.''

Andries Noppert Foto sc Heerenveen/FpH

HEERENVEEN - Voor sc Heerenveen doelman Andries Noppert is het een eer dat hij wederom is geselecteerd voor het Nederlands elftal. De Jouster heeft de focus op de de play-offwedstrijden van Heerenveen tegen FC Twente. 

Hierin kan hij aan bondscoach Ronald Koeman laten zien dat zijn sterke optreden op het afgelopen WK geen toeval is. Noppert: ,,Geen idee of ik eerste, tweede of derde doelman ben.'' Hij speelde afgelopen weekend door een liesblessure tegen Go Ahead Eagles pas zijn eerste wedstrijd sinds 22 januari.

De play-offwedstrijd van sc Heerenveen tegen FC Twente begint vandaag om 18.45 uur en is live te volgen bij Omrop Fryslân op de radio. Het commentaar is van Arjen de Boer. De return is zondag om 14.30 uur. De livestream is te vinden via www.omropfryslan.nl/nl/radio/overzicht

Deze week kreeg Andries Noppert te horen dat hij definitief is opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. Noppert: ,,Ik ben er niet veel mee bezig geweest, al spookt het natuurlijk wel door je hoofd. Ik heb tegen Go Ahead laten zien dat ik weer fit ben, maar ik denk dat ze vooral voor mij hebben gekozen op basis van het WK en misschien ook wel de periode daarvoor. Maar ik denk dat ik op het WK een redelijke indruk heb achtergelaten."

Bekijk het interview via www.omropfryslan.nl/nl/nieuws/1210708/zelfverzekerde-noppert-de-mooie-potjes-komen-eraan