Zij is de makelaar en Makelaardij Ferwerda Joure bundelen de krachten

JOURE- Binnen deze hectische woningmarkt is het belangrijk om snel te kunnen schakelen, zeker als je een persoonlijke makelaar wilt blijven. Daarom bundelen Zij is de Makelaar en Makelaardij Ferwerda de krachten en gaan zij samen verder als Zij is de Makelaar. Naast de bekende locatie van Makelaardij Ferwerda in Joure, wordt er ook een tweede vestiging in Lemmer geopend.

Jolanda Vogelzang blijft als Register Makelaar en Register Taxateur, het vaste aanspreekpunt van Zij is de makelaar, zoals u het gewend bent sinds de oprichting in 2007. Naast Jolanda zal Jeske Zweering als Vastgoed Adviseur het team versterken.

“ Onze kennis van de markt en locatie zetten we in om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij begeleiden mensen bij het realiseren van hun woonwensen als het gaat om de verkoop en/of koop van hun nieuwe (t)huis. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen van VastgoedCert (makelaar) en het NRVT (taxateur), en zijn we lid van de NVM en staan daarbij doorlopend onder onafhankelijk toezicht” aldus Jolanda Vogelzang.

Bent u al enige tijd op zoek naar een nieuwe woning, of wilt u graag weten wat uw woning waard is? Neem dan contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies! U kunt ons vinden op www.zijisdemakelaar.nl, of email: info@zijisdemakelaar.nl, telefoon: 0513-419533. Binnenlopen kan natuurlijk ook, wij zijn gevestigd in het pand van Veldsink-Ferwerda en Regiobank aan de Polderboskdyk 3 en bij Veldsink-Ferwerda in Lemmer aan de Zeedijk 2a.

En…oh ja…de 10e klant voor een vrijblijvende waardebepaling maakt kans op een gratis verkoop van zijn of haar huis! Mag ZIJ u ook helpen bij het invullen van uw woonwensen?