Tips voor luxe overnachten in ‘t mooie Friesland

INGEZONDEN - Willen jullie er binnenkort eventjes tussenuit om weer helemaal op te laden?

 Juist nu in deze lastige periode is het fijn om heel even te genieten van een luxe getaway waar jullie heerlijk in de watten worden gelegd. Kies voor een romantische overnachting in het prachtige Friesland en verwen jezelf met een fijn nachtje weg… Wij geven jullie graag een aantal tips om het maximale te halen uit jullie volgende getaway!

Kies voor een wellness kamer

Door de huidige corona maatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om te genieten van een welverdiend spa dagje in de wellness. Maar dat mag de pret zeker niet drukken! Kies daarom voor een luxe overnachting in een hotel met jacuzzi op de kamer en geniet alsnog van een relaxte mini-vakantie. Daarnaast kunnen jullie er ook voor kiezen om een overnachting te boeken in een spa kamer die zowel beschikt over een jacuzzi als een eigen sauna… Luxer wordt ‘t niet!

TIP! Boutique Hotel 't Gerecht in het prachtige Heerenveen beschikt over verschillende soorten wellness kamers...

Boek met extra korting

Een luxe overnachting kan soms aan de prijzige kant zijn… Daarom vertellen we jullie graag waar jullie op moet letten bij het boeken van een hotelovernachting om zo wat geld te besparen. Allereerst is het handig om de kortingen in de gaten te houden. Het kan namelijk zo zijn dat de prijs van een kamer in een hotel goedkoper is via een boekingssite dan via het hotel zelf. Ook andersom kunnen jullie via de hotelwebsite wel eens profiteren van leuke arrangementen, die jullie niet bij andere platformen vinden. Daarnaast kunnen jullie tijdens de feestdagen, Black Friday en in ‘t laagseizoen ook vaak profiteren van extra kortingen, aangezien er dan veel wordt gestunt met verschillende arrangementen en deals.

 

Upgrade je kamer

Wanneer je graag een keer luxe wil overnachten, denk er dan eens aan om je kamer te upgraden naar een wat duurdere kamer. Zo betaal je wel wat meer maar kun je ook profiteren van leuke extra’s zoals een flesje bubbels op je kamer, een extra groot kingsize bed, gratis toiletartikelen, een badjas & badslippers en een flatscreen TV met streaming opties! Ook kun je ter plaatste vragen aan de receptie of er misschien upgrade mogelijkheden zijn en wie weet profiteer jij wel van een duurdere kamer voor weinig…

 

Friesland heeft een groot aanbod van luxe hotels waar jullie kunnen relaxen als nooit tevoren! We hopen dat jullie met deze tips een fijne overnachting tegemoet gaan en uitgerust weer terug naar huis kunnen gaan...