TEKSTAD / DELTA Netwerk wil in Joure glasvezel aanleggen

Foto Delta

JOURE - In Jour gaat DELTA Netwerk van start met een glasvezelcampagne. Als zich genoeg huishoudens aanmelden dan wordt het glasvezelnetwerk in Joure aangelegd. Met moet dan voor 15 juni een abonnement afsluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders. Dit zijn Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl. Aanmelden kan via de postcodecheck op deltanetwerk.nl.

ELTA Netwerk heeft als missie: snel internet voor iedereen in Nederland. Het buitengebied en meerdere kernen in de gemeente De Fryske Marren zijn al aangesloten of in aanleg. Joure is er de laatste kern die voor glasvezel gaat. Heel de gemeente kan zo in 2023 al aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk. Afgelopen jaren kende DELTA Netwerk succesvolle campagnes voor de kernen in de buurgemeenten Súdwest-Fryslân, Opsterland en Ooststellingwerf.

Informatie
Meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel zullen in circa 45 minuten gedeeld worden op een online informatieavond op maandag 2 mei. Ook is er een Glasvezel Informatiepunt in Joure. Deze is gevestigd aan de Midstraat 153A in Joure. Tijdens de openingstijden is een glasvezeladviseur aanwezig voor vragen over glasvezel of om hulp te krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Ook is de adviseur telefonisch bereikbaar op 06 - 3861 3188. Het informatiepunt is open van woensdag tot en met vrijdag, 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur