Nieuw Experience Center voor Van Deynen smart solutions

SINT NICOLAASGA - De gebroeders Van Deynen hebben onlangs aan de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasg hun nieuwe bedrijfspand geopend. ,,We bieden een complete beleving op het gebied van audio, video en domotica in het grootste Experience Center van Noord- en Midden-Nederland.''

Met de realisatie zijn de vier broers klaar voor de toekomst. Ruim een jaar is er gewerkt aan een nieuw pand waar audio (hifi), video en domotica samenkomen. Zo is er een grote showroom en zijn er drie luisterruimtes, ingedeeld naar prijsklasse. Ook is het mogelijk om domotica te ervaren. In het gehele pand is dit namelijk geïntegreerd.

Pand aan Kerkstraat te klein
Het voormalige pand met showroom aan de Kerkstraat is na ruim tien jaar trouwe dienst verkocht. ,,Het werd te klein en de mogelijkheden voor uitbreiding waren beperkt. De centrale ligging aan de A6, een goede bereikbaarheid, voldoende parkeermogelijkheden en een betere zichtlocatie bieden voor ons veel perspectief. Zodra bezoekers ons Experience Center binnenstappen start de beleving. Het pand ademt sfeer, design, kwaliteit en professionaliteit'', zo vertelt mede-eigenaar Jorrit van Deynen enthousiast.

Passie
De vier broers werken al jarenlang samen. Vanuit hun passie voor muziek en technologie is de hobby uitgegroeid naar iets groots. Jorrit vervolgt: ,,We bieden een complete beleving op het gebied van audio, video en domotica in het grootste Experience Center van Noord- en Midden-Nederland.'' De mannen zijn trots op het resultaat, waar zowel de particuliere als zakelijke klant van profiteren.

Het Experience Center van Van Deynen smart solutions is nu in verband met de lockdown gesloten, maar normaal gesproken geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.van-deynen.nl