Marissa Visser opent Mariz 2.0: ,,Zo ontzettend blij met deze kans''

LANGWEER - Eind maart van dit jaar maakte Marissa Visser (25) wereldkundig dat zij de fysiopraktijk in haar woonplaats Langweer overnam. Een jaar daarvoor had ze de stoute schoenen aangetrokken om na jaren van werken bij een grote Nederlandse drogisterijketen en bij Stegenga Mode in Balk voor haar zelf te beginnen met een eigen schoonheidssalon, in de garage van haar vader.

Met de overname van het pand bood ze haar zelf de mogelijkheid om te groeien naar Mariz 2.0: ,,Zo ontzettend blij met deze kans. Mijn lach krijg je niet meer van mijn gezicht'', schreef Visser in de aankondiging. Die lach verdween op het moment dat haar vader, die haar op het idee bracht om een eigen bedrijf te beginnen, eind juli overleed.

Ondanks het verdriet zette Marissa Visser door. ,,Heit zei wat er ook gebeurd het gaat door!'' Op zondag 7 augustus opende ze samen met pake Menno Sappé aan de Stevenshoek onder grote belangstelling de deur van Mariz 2.0 ,,Na een maand lang klussen en een heftige periode.'' Maar ondanks dat is de schoonheidsspecialiste inmiddels volop in bedrijf: ,,Ik heb een prachtige dag gehad waar ik met veel trots op terug kijk.''