Loopbaantraject 'Van Boot naar Baan' bij SailWise, aanmelding werkgevers open

Loopbaanproject 'Van Boot naar Baan' Foto SailWise

ELAHUIZEN - Van 17 tot en met 21 april stoomt Randstad samen met SailWise, onder andere in Elahuizen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt klaar voor werk.

Randstad Participatie is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. ,,Bij SailWise geven ze mensen het vertrouwen in hun eigen mogelijkheden en zelfstandigheid. Een gouden combinatie vonden we allemaal. Daarom zijn we het loopbaantraject ‘Van Boot naar Baan’ gestart'', aldus Randstad.

In dit traject wisselen deelnemers watersport en grenzen verleggen af met een breed scala aan loopbaanactiviteiten vanuit Randstad Participatie. ,,Tijdens de afsluitende banenmarkt kijken we samen naar de meest passende vacatures.''

Voor de watersportactiviteiten, de loopbaancoaching, het eten, drinken en de overnachtingen worden geen kosten in rekening gebracht aan de deelnemers. Deze gehele all-in midweek wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende goede doelen, fondsen, betrokken werkgevers en door Randstad RiseSmart Participatie.

Werkgevers die ook baankansen willen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich aanmelden voor het loopbaantraject 'Van Boot naar Baan'.


Meer informatie is te vinden op https://sailwise.nl/nl/activiteiten/van-boot-naar-baan