Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen wordt Cube Store Friesland

OUDEHASKE - Sportwinkel Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen slaat vanaf 7 april zijn handen ineen met het fietsenmerk Cube. 

Hiermee wordt de winkel in Oudehaske de grootste Cube store van het Noorden. De nieuwe opening wordt gevierd met een feestelijk welkom op 7 en 8 april.

Haico Bouma geeft aan dat het vertrouwen in Cube enorm is gestegen de afgelopen jaren en dat dit besluit zorgt voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, waar service, garantie en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Vanaf aankomend schaatsseizoen zullen de schaatsen en de fietsen op verschillende locaties aangeboden worden. Het schaatsassortiment zal centraal staan in schaatswinkel Haico Bouma in Thialf. Voor de fietsen kunnen klanten terecht in het pand in Oudehaske terecht. Tot 6 april is de winkel beperkt open wegens een verbouwing. Na de verbouwing zal het complete CUBE assortiment, van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen, beschikbaar zijn in de winkel. “Die metamorfose betreft overigens alleen het interieur en het aanzien van ons pand. We blijven doen wat we deden, met dezelfde mensen en hetzelfde enthousiasme”, aldus Haico Bouma.