Eigen sanitair bij campingplaatsen De Bosrand in Oudemirdum trekt bezoekers

Camping de Bosrand in Oudemirdum Foto Omrop Fryslân

OUDEMIRDUM - Bij Camping de Bosrand in Oudemirdum hebben de kampeerplaatsen eigen sanitairvoorzieningen. De in grote getale gekomen gasten, zie of merk je er eigenlijk niet. Ze zitten veel in hun tent of caravan, zo meldt Omrop Fryslân.

Het is bijna alsof het een gewoon jaar is voor de eigenaren. En dat steekt hen toch wel een beetje. Want ja, ze draaien omzet. Maar de andere kant is dat mensen worden opgeroepen om thuis te blijven en dat ze er toch even uit kunnen.

"Wij hebben al een aantal jaar geleden besloten te investeren in eigen sanitair bij de staanplaatsen. Mensen willen luxe", zegt Anneke van der Veen. Zij heeft met haar man Sjouke de camping in Oudemirdum. "Thuis woon je ook niet meer als in de jaren 60, dus mag het ook uiteraard". Die investering van toen komt nu goed uit. Uit het hele land komen mensen met de caravan naar de camping toe.

Klik voor het hele verhaal op de link https://www.omropfryslan.nl/nieuws/956295-camping-de-bosrand-oudemirdum-heeft-eigen-sanitair-bij-de-plaatsen-en-dat-trekt Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden