Borrelbus terug in Heerenveen en omgeving

HEERENVEEN - Vanaf zaterdag 19 november gaat er weer een borrelbus rijden in Heerenveen en omgeving. 

De Feanhopper doet diverse dorpen aan om vervolgens stappers naar het uitgaanscentrum van Heerenveen  te brengen. Uiteraard is er ook aan de terugreis gedacht.

,,In het nachtleven is het na de coronamaatregelen een groot probleem geworden om met de taxi thuis te komen. Door personeel tekort en weinig instroom van nieuwe chauffeurs blijft dit probleem nog wel even zo. In de tijd van Taxi Oenema hadden we de borrelbus. Deze is vergaan toen er veel  nieuwe taxibedrijven kwamen, en door de vrijstelling van de taxi wet. De borrelbus vervoerde te weinig passagiers. Hedendaags rijden er in Heerenveen nog maar een handje vol taxi's, en loopt het horeca bezoek terug.. Om hier verandering in te brengen zal vanaf aanstaande zaterdag de borrelbus weer gaan rijden" laat de organisatie achter de Feanhopper weten.

Het gaat om een proef van 6 weken, en zal bij genoeg animo verlengt worden. Er zal voor de vroege heenreis een combi actie komen waardoor men goedkoop retour kan. Het uitgaanspubliek is tevens verzekerd dat  ze op vaste tijden naar huis kunnen De lijn zal 1x heen rijden en 2 of 3x retour in de nachtelijke uren. De dorpen die aangedaan worden op de heen en terug reis zullen op de website van de Feanhopper staan. 

Meer informatie en opstaptijden via onderstaande link!

Feanhopper website