Balkster bedrijven bieden rustige werkplekken in coronatijd

Alex Schilstra en Anton de Gier Foto Gewoan Dwaan / Douwe Bijlsma
Alex Schilstra en Anton de Gier Foto Gewoan Dwaan / Douwe Bijlsma

BALK - Door de coronacrisis zijn veel Nederlanders genoodzaakt om vanuit huis te werken. Dat is niet altijd even makkelijk, aangezien er vaak ook kinderen thuis zijn en wellicht ook de partner. Concentreren op de werkzaamheden valt dan niet altijd mee.

Om die reden hebben Alex Schilstra van LXeventsupport en Anton de Gier van Applied Visions de handen ineengeslagen. Ze hebben onder de naam Flexkantoor Balk werkplekken gecreëerd. ,,Bijvoorbeeld voor mensen die even willen ontsnappen aan het rumoer en wellicht de toegenomen spanningen van thuis'', vertelt Alex.

Coronaproof
Een rustige werkplek op Eigen Haard 23G in Balk is al mogelijk vanaf zes euro. Er zijn vier coronaproof flexplekken met minimaal twee meter tussenruimte en vier privé-kantoren beschikbaar. Anton: ,,Ook is het mogelijk om na de corona crisis de ruimtes te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops en trainingen. Eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een lunch. Wij verhuren de plekken inclusief koffie, thee en gebruik van de Wifi.''

Muziekstudio
Naast de werkplekken is er zelfs een muziekstudio aanwezig. ,,De ruimte heeft een erg geschikte akoestiek waardoor het goed en aangenaam repeteren is. In de ruime muziekstudio bieden wij een volledig ingerichte oefenruimte met zanginstallatie, mengtafel, drumstel, basversterker en microfoons. Ook is er de mogelijkheid om de repetities op te nemen", aldus Alex.  

Reserveren kan via de Facebookpagina www.facebook.com/flexkantoorbalk/ of via www.flexplek.frl

Foto Gewoan Dwaan / Douwe BijlsmaKoop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden