Soktober: brei warme sokken voor een ander

DFM - Oktober, de maand waarin de dagen kouder worden en de zomertijd verandert in de wintertijd. De maand waarin de bladeren aan de bomen veranderen in warme herfstige kleuren. Voor Sociaalwerk De Kear de start van een nieuw ‘sokkenbreiseizoen': Soktober!

Met 'Soktober' wil De Kear samen breien voor verbinding en steun voor inwoners van De Fryske Marren die wel wat warmte kunnen gebruiken in deze tijd. Ze zoeken mensen die mee willen doen om een paar sokken te breien voor iemand die dit kan gebruiken. Voor wie er aan mee wil doen kan aansluiten bij project Ruilsok, door aan te sluiten bij één van de sokkenstations en brei bijeenkomsten.

Doe mee
,,Wie gun jij een duurzaam paar wollen sokken? We kunnen nog hulp gebruiken bij de organisatie van Project Ruilsok. Ben je goed in breien en zou je graag een masterclass sokken breien willen geven? Of heb je andere ideeën of vragen?'', zo vraagt De Kear. Bel of stuur een berichtje of mailtje naar Marloes Hoving, buurtwerker, via m.hoving@sociaalwerkdekear.nl of telefoonnummer: 06-82295829.