Ontspannen de coronakilo's te lijf gaan en tegelijkertijd je spieren trainen

INGEZONDEN - Helaas zitten we nog midden in de corona pandemie. Het verplicht thuiswerken, helemaal niet werken en ook niet naar de sportschool kunnen, heeft bij veel mensen geresulteerd in wat extra kilo’s. Gelukkig zijn onze studio’s geopend en helpen wij je graag aan een slanker/gespierder lichaam.

‘Zelf was ik al jaren met mijn gewicht bezig. Dan weer zoveel kilo eraf die er vervolgens zo weer bij kwamen. Er was geen dieet of shake of ik had het geprobeerd, totdat ik 6 jaar geleden op dit apparaat stuitte. Ik was na 1 behandeling zichtbaar slanker en gedurende de reeks behandelingen vlogen de kilo’s eraf. Ik besloot het apparaat te kopen en ontwikkelde een afslankformule waarbij we, naast de behandelingen met ons apparaat, ook voedingsadviezen geven. Mijn concept sloeg enorm aan. Het bedrijf werd een franchiseformule met inmiddels meer dan 45 vestigingen door het land.’ Inmiddels heeft Easyslim.nu duizenden klanten geholpen aan een slanker en strakker lijf. De klanten zijn zowel mannen als vrouwen die vaak al van alles gedaan hebben om af te vallen, maar zonder langdurig resultaat. Bij Easyslim.nu is er geen sprake van het zogenaamde ‘jojo-eff ect’. ‘Dit komt doordat ons apparaat de spieren traint, waardoor de vetverbranding, ook in rust, stijgt. Ook wordt middels ultrasound vet uit de cel gehaald, dat op natuurlijke wijze het lichaam verlaat. Dit, in combinatie met een gezond voedingspatroon, geeft zeer snelle en blijvende resultaten. Het is heel mooi om te zien hoe blij we de mensen maken. Zij krijgen meer zelfvertrouwen, wat op alle fronten in hun leven doorwerkt. Mijn bedrijf verandert vele levens op een positieve manier. En juist dat is het succes, al 6 jaar lang’, aldus Karin.

Wat is Easyslim.nu?

Er wordt gewerkt met een zeer revolutionair apparaat waardoor je én snel vet verliest én heel snel spieren kweekt. Door deze combinatie val je snel af en krijg je bovendien meer energie en een strakkere huid. Naast de behandelingen worden er voedingsadviezen op maat gegeven en kun je producten kopen die het afslankproces vergemakkelijken.

Hoe vaak moet ik komen?

Dit is sterk afhankelijk van hoeveel kilo je kwijt wilt en wat je daarnaast zelf aan je eetpatroon wilt veranderen. De meeste mensen kiezen voor een sessie van 10 of 26 keer, waarbij je 1 x per week komt.

Intake en proefbehandeling

De eerste keer dat je komt, wordt er gevraagd wat je doel en eetgedrag is; hoe snel je wilt afvallen en wat voor jou haalbaar is, wordt ook besproken. Uiteraard wordt uitgelegd hoe het apparaat werkt. Daarna onderga je de behandeling die (elke keer) een klein uurtje duurt.

Er wordt aangetoond dat deze methode werkt; hiervoor wordt op diverse plaatsen je omtrek gemeten. Het gemiddelde verlies is 15 centimeter, blijkens geanonimiseerde gegevens.

Wat kost het?

Er is nu een mooie actie waarbij de intake en proefbehandeling €49 kost i.p.v. €89.

Dit is geheel vrijblijvend en indien je niet minimaal 4cm verliest, betaal je niks.

Afspraak maken

www.easyslim.nu

T: 0683854719

E: friesland@easyslim.nu