Dokterswacht & Ketenzorg zoeken leden voor cliëntenraad

SNEEK- Dokterswacht Friesland en Ketenzorg Friesland zijn op zoek naar vier enthousiaste leden voor het opbouwen van een goed functionerende cliëntenraad. Een raad die de gemeenschappelijke belangen van patiënten behartigt met als doel de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te verbeteren. 

Samen met de nieuwe voorzitter zijn Dokterswacht Ketenzorg op zoek naar vier mensen die het leuk vinden om hier de schouders onder te zetten. Zorgbelang Fryslân ondersteunt Dokterswacht Friesland en Ketenzorg Friesland bij het oprichten en instellen van deze eerste cliëntenraad. De cliëntenraad komt vijf tot zes keer per jaar bij elkaar. Daarnaast zijn er afhankelijk van waar de cliëntenraad mee bezig is, mogelijk aanvullende bijeenkomsten.  

Over Dokterswacht Friesland en Ketenzorg Friesland 

Dokterswacht Friesland zorgt voor spoedeisende huisartsenzorg in de avonden, nachten, weekenden en op nationale feestdagen. Ketenzorg Friesland ondersteunt de huisartsen bij de zorg voor mensen met een chronische aandoening zodat zij goede persoonsgerichte zorg krijgen tegen acceptabele kosten. Dokterswacht Friesland en Ketenzorg Friesland zijn onderdeel van Dokterszorg Friesland.  

Lees hier de complete vacature: www.dokterszorg.nl/vacature-dwf-sss/leden-clientenraad 

Reageren en informatie

Heeft u er belangstelling voor om lid te worden van onze eerste cliëntenraad, stuur dan uw motivatie en cv uiterlijk 16 januari a.s. naar Harriët Hollander, hollander@zorgbelang-fryslan.nl.