Concertzalen en theaters weer open

1 juni speciale solovoorstellingen The Billy Joel Experience in Balk

Alexander Broussard van The Billy Joel Experience Foto Gewoan Dwaan / Douwe Bijlsma

BALK - Wanneer op 1 juni concertzalen en theaters weer open gaan, dan mogen er eerst slechts dertig mensen inclusief personeel in een zaal zijn. Voor onder andere organisatoren, artiesten en zaalbeheerders een bijna onmogelijke opgave, aangezien op die manier de kosten
niet te dekken zijn. Laat staan dat er een boterham mee te verdienen is. Toch zullen er die Pinkstermaandag meteen concerten van The Billy Joel Experience in Balk zijn.

Organisator LXeventsupport wil graag wil aan de slag, aangezien de evenementenagenda vanaf het begin van de coronacrisis leeggelopen is. Eigenaar Alex Schilstra: ,,Wij staan te popelen om weer te gaan organiseren en daarnaast hebben mensen ook zin om weer lekker ontspannen uit te gaan." In samenwerking met The Billy Joel Experience en Zalencentrum de Treemter zullen er op 1 juni twee intieme soloconcerten worden gehouden.

Intieme voorstelling
Normaal wordt er groots uitgepakt bij voorstellingen van The Billy Joel Experience, met onder andere een complete band. Om nu binnen de coronamaatregels zoveel mogelijk mensen de kans te geven van de alom bekende nummers van Billy Joel te komen genieten, worden er per concert slechts vijfentwintig kaarten verkocht. Tijdens de intieme solovoorstellingen, die beginnen om 15.00 en 20.00 uur, zal frontman Alexander Broussard de beste en mooiste nummers van Joel spelen.  

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top tien hits op zijn naam staan.

The Pianoman
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.

Reservering
Het beperkte aantal kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend verkrijgbaar via reservering en gezondheidsintake bij LXeventsupport via info@LXeventsupport of telefonisch 06-22569545. De prijs per kaartje bedraagt €20,- inclusief reserveringskosten.Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden