Zomerviskaravaan komt donderdag naar Joure

Foto Sander Boer

JOURE - Ben jij gek van sportvissen en niet ouder dan 14 jaar? In samenwerking met hengelsportvereniging Joure wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op donderdag 15 juli aan viswater Zuiderveld aan de Prinses Christinastraat in Joure. Deze dag is onderdeel van de Zomerviskaravaan.

Het event duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden, starten kan dus op ieder moment. De organisatie zorgt voor hengel, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar.

Strijden met de grootste vissen!
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli, augustus en september super leuke visactiviteiten plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Inschrijven
Meer informatie over de Zomerviskaravaan is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname.