Zaterdag Open Dag It Toanhûs in Lemmer en Sint Nyk

Foto Gewoan Dwaan / Douwe Bijlsma

LEMMER/SINT NYK - Heb jij altijd al willen weten of jij het muzikale talent hebt om de nieuwe Billy Eilish te worden? Of wil jij leren schilderen als een echte oude meester? Spring jij er letterlijk uit met Dans? Of is Theater helemaal je ding? Ontdek en ervaar het allemaal tijdens de Open Dag van It Toanhûs: de Hege Fonnen in Lemmer 10 tot 12 uur, Muziekschool in Sint Nyk van 13 tot 15 uur.

Op beide locaties kun je jouw favoriete instrumenten van dichtbij bekijken en uitproberen. Ga langs bij Mixed Music en maak tijdens de workshop je eigen minicompositie. Vergeet niet in Lemmer de POPschool te bezoeken en geniet hier van de bandsessies. Ben je helemaal enthousiast geworden na deze dag? Vraag dan een gratis proefles aan.

Naast het uitproberen van instrumenten kun je op de locatie Lemmer ook kennismaken met Dans en een nieuw onderdeel namelijk Junior Academie Tekenen/Schilderen. Er zijn diverse workshops te volgen en demonstraties te zien. Volg een workshop tekenen en schilderen voor kinderen of kijk naar een demo Dans.

Nieuw in Lemmer: Junior Academie Tekenen/Schilderen en Dans 21+.

Kijk voor het volledige programma per locatie op www.toanhus.nl