Zaterdag 21 mei open dag CVK It Toanhûs in Joure

Eigen foto

JOURE - Op zaterdag 21 mei houdt Centrum Voor de Kunsten (CVK) It Toanhûs van 13.00 tot 16.00 weer een bruisende open dag in Joure. Er is deze dag veel te doen, te zien en te luisteren op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. De Open dag is bedoeld voor alle belangstellenden, jong en oud. De entree is gratis.

Bezoekers zijn welkom om op deze dag muziekinstrumenten van dichtbij te bekijken en uit te proberen met behulp van enthousiaste docenten. Kinderen kunnen meedoen met de Mixed Music workshop om hiermee de eerste stap te zetten op weg naar het bespelen van een instrument. En er is een mogelijkheid om samen met de zangdocenten de zangtalenten te ontdekken.

Naast allerlei muziekinstrumenten kan er ook gekeken worden naar dans demo’s, optredens van bands en muziekkorpsen en er zijn workshops te volgen op het gebied van beeldende kunst en theater. De bezoeker kan bijvoorbeeld een workshop schilderen voor volwassenen en een kinderworkshop tekenen en schilderen volgen. Het onderdeel Theater geeft deze dag een korte workshop over acteren.

It Toanhûs is te vinden in de Brede School aan de Kon. Julianalaan 3 in Joure. Iedereen is welkom van 13.00 tot 16.00 uur. Op de website www.toanhus.nl is te lezen wat het exacte programma is.