Zaterdag 19 september weer een treinbeurs in Joure

Foto Pixabay

JOURE - Op zaterdag 19 september kunnen treinverzamelaars in 't Haske in Joure weer hun hobby uitoefenen. Nadat de beurs vanaf maart een paar maanden heeft stilgelegen is dit de tweede beurs in Joure in het coronatijdperk georganiseerd wordt.

De vorige beurs in 't Haske is goed ontvangen. Bezoekers waren blij dat er eindelijk weer iets georganiseerd kon worden. De extra coronamaatregelen werden dan ook voor lief genomen. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorzaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

Al meer dan 10 jaar een begrip
De treinbeurs, die al meer dan 20 jaar een begrip onder de liefhebbers is, wordt gehouden met de nodige maatregelen. Door de ruime locatie en wat minder standhouders, is er een doorlopende éénrichtingsroute langs alle deelnemers gemaakt. Met de 1,5 meter afstand wordt daarbij rekening gehouden. Als het te druk is, moeten bezoekers even wachten.   

De zaal is zaterdag 19 september open vanaf 9.45 uur en de beurs duurt tot 14.00 uur. Indien nodig blijft de zaal langer open.

www.eurospoor.nl/nl/bezoekers/lokale-beurzen/treinbeurs-joure/
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden