KLIK VOOR LINK: Vandaag concert ‘Highlights of Christmas’ gratis digitaal te volgen: 19.45 uur

Eigen foto

JOURE -‘Highlights of Christmas’ is hét traditionele klassieke kerstconcert van De Fryske Marren. Vandaag zal tussen 20.00 en 21.00 uur in de RK -kerk te Joure een bijzonder nostalgisch klassiek kerstconcert plaatsvinden. Onder meer met traditionele Engelse Christmas-songs, delen uit ‘Messiah’ van Händel en diverse andere nostalgische melodieën en composities in een klassiek jasje.

De kerk is speciaal uitgelicht en ingericht om een gepaste en ‘warme’ kerstsfeer te creëren. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van de gemeente, enkele stichtingen, lokale ondernemers en sponsoren. Tevens zal het concert worden opgenomen en kosteloos beschikbaar worden gesteld aan rust- en verpleeghuizen en zorginstellingen, zodat ze het concert op het voor hun meest geschikte tijdstip en dagdeel kunnen aanbieden aan hun bewoners en achterban.

Dit bijzondere initiatief, georganiseerd door de Stichting Noord Nederlands Kamerkoor en de Mattheus Parochie, zal uitgevoerd worden door het Martini Jongenskoor Sneek o.l.v. Gerard van Beijeren en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest o.l.v. Jan Vermaning. Het concert is via livestreaming gratis te volgen. Voor wie een bijdrage in de kosten wil maken, kan dit doen door een bedrag over te maken op: NL72 RBRB 0777 966 964 t.n.v. Noord Nederlands Kamerkoor.

Het kerstconcert is vanaf 19.45 uur te volgen via https://vimeo.com/483043684/3657028fc2 of zoek op kerstconcert te Joure op www.vimeo.com
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden