Uitvaartbranche is niet saai; zaterdag Uitvaart Fair in Joure

Romy van der Wiel Uitvaartzorg en Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie organiseren de 2e Uitvaart Fair in Joure Eigen foto

JOURE – Morgen, zaterdag 5 november, organiseren Romy van der Wiel Uitvaartzorg en Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie voor de tweede keer een Uitvaart Fair in Joure. De gedachte dat de uitvaartbranche saai is willen Van der Wiel en Van der Reijnst op deze fair wegnemen.

Afscheid nemen, rouwen en herinneren; iedereen krijgt er mee te maken. Steeds meer mensen verdiepen zich daar bij leven al in. Ze kijken wat de trends zijn, de ontwikkelingen en natuurlijk wat zijn de mogelijkheden als het om een afscheid gaat.

,,Samen met unieke bedrijven willen wij bezoekers op een laagdrempelige manier inspireren en informeren over de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje”, aldus de organisatoren van de beurs.

De Uitvaart Fair 2022 vindt plaats in de Hobbe van Baerdt Tsjerke aan de Midstraat in Joure en is van 11.00 tot 16.00 uur gratis toegankelijk.

Onderstaande beelden zijn van de Uitvaart Fair van vorig jaar in Joure.